Vols participar en el disseny d’un videojoc?

citylab

Al Citylab de Cornellà han organitzat amb la col·laboració d’ENTI (Escola de Noves Tecnologies Interactives) la primera JamToday a Catalunya l’11 de Juliol. El repte que ens plantegen és dissenyar el prototip d’un videojoc en menys de 48h. L’activitat està oberta a tothom amb l’objectiu que els més petits i els més grans guanyin competències digitals de manera lúdica -i com diuen ells- memorable. També ens diuen: “programar no és difícil i a més pot ser divertit”.

M’agradaria afegir, que trobar-se per dissenyar el prototip d’un videojoc no només implica l’exercitació, descoberta de noves competències digitals sinó que alhora es planteja com una experiència única per exercitar competències relacionades amb la comunicació, la cooperació i el treball en equip.

Per desenvolupar un videojoc és necessari organitzar-se dins d’un equip de treball multi-disciplinar on cadascú haurà de participar en la construcció del joc adoptant un rol específic, tal com passa als estudis de desenvolupament professionals: Technical Artists, Game Designer, Developers i Producer, -en aquest cas- de de totes les edats. Evidentment ells ens ajudaran!

La trobada tindrà lloc al Citilab. Si voleu participar envieu un correu electrònic a inscripcio@citilab.eu o truqueu al 93 551 06 60. La Jam és el proper divendres 11 de juliol de 10 a 20h i el dissabte 12 de juliol de 10 a 17h. Hi haurà avituallament gratuït per als participants. Us animeu?!

Article de referència al blog de citylab: http://bit.ly/1t0lTjR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>