Mirant el futur des del present

El pròxim 10 de setembre i dins els actes del Tricentenari, se celebrarà a VIC la Jornada Tac 0-8, mirant el futur des del present, que organitza l’equip de Tecnologies per a l’Aprenentatge del Departament d’Ensenyament amb la Universitat de Vic.

_tac

Hi haurà 300 mestres d’arreu de Catalunya, amb ganes d’intercanviar experiències, compartir idees, aprendre els uns dels altres, inspirar-se, trobar solucions, parlar de dubtes i problemes, iniciar nous reptes en aquest nou curs.

Si mireu el programa veure que hi ha experiències i tallers des de l’escola bressol a la primària, amb objectius diversos al voltant de l’aprenentatge dels infants i eines i recursos diferents (tablets, webs, Qr, beebots, pdis, càmeres, …).

Mestres d’escoles públiques i concertades amb ganes de mostrar el que pensen i el que fan, esperant preguntes, dubtes, discussions, que ens ajudin a fer una escola millor.

Nosaltres serem a la conferència inaugural, Créixer en escoles del segle XXI
…  i ja ens hem apuntat a diverses experiències i algun taller.

Si ets mestre d’infants de 0 a 8 anys
vine a la Jornada Tac 0-8 i comença el curs amb bones idees.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>