Make it

makeit

En l’ última edició del Itworldedu6 vam descubrir Make it, una eina per a la creació de contingut interactiu per tabletes. És molt intuïtiva i podria ser molt útil per aquells mestres que vulguin generar el seu propi material interactiu, o per aquells que vulguin proposar als estudiants el repte de generar ells mateixos el seu propi contingut per després compartir-lo amb la resta de companys.

La app disposa de plantilles dinàmiques pre-dissenyades on podem integrar fins a 8 tipus d’activitats diferents utilitzant les nostres pròpies fotografies, textos, vídeos, dibuixos, so…, que després podem compartir per mail o penjar al núvol. Pensada per construir jocs de preguntes i respostes tipus “quiz”, jocs tipus memory, jocs d’associació fent un drag to container o amb fletxes, jocs de completar les lletres que falten en una paraula o una frase, i pot ser molt útil per construir una història o una presentació.

El tipus d’activitats que podem fer són molt senzilles, Podríem quedar-nos només amb la idea que serveix per crear fitxes personalitzades per l’exercitació mecànica d’alguns continguts, o per la identificació de conceptes o idees treballes prèviament– que tampoc està malament!-. O bé, podem anar una mica més enllà i fer que siguin els estudiants els que elaborin aquestes històries o unitats de sentit. Us convido a que la proveu en la versió gratuïta, la idea és bona i força engrescadora. Make it!

Què us sembla?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>