L’any de la Realitat Augmentada

El 2014 s’està convertint en l’any de la realitat augmentada, nous dispositius digitals estan arribant, com es el cas de les ulleres intel·ligents, les famoses Google Glass o el projecte OCULUS. Tot i que no d’una forma tan avançada, els dispositius actuals, com el cas dels mòbils o tablets ja utilitzen aquest tipus de tecnologia, i per l’impacte que ja esta tenint actualment en diferents sectors, com el marketing, es preveu que aquesta tecnologia creixi a passos gegants.

 

I en l’educació? Està tenint algun tipus d’impacte? La veritat es que encara són poques les iniciatives i experiències que es troben relacionades amb la realitat augmentada. Un cas és el del projecte FRUITAVERDURA 3.0, on es treballen bons hàbits de la alimentació saludable a través del Ipad i els codis QR.

També ens trobem  apps amb diferents continguts (cos humà, física, matemàtiques, astronomia…) que apliquen la realitat augmentada per motivar a aprendre:

– LearnAR

– El cuerpo humano

– ARcuerpo humano

– SKYview

Els interessants en saber més sobre realitat augmentada i educació no us perdeu la cita de Aumentame el pròxim 17 de maig a Granada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>